Dit zijn de sport trends van 2022

Sporten in praktische, oude kleding is misschien iets wat onze ouders deden in hun tijd maar in 2022 is dit een compleet ander verhaal. Wanneer je geregeld in een sportschool komt zie je namelijk dat heel veel vrouwen om je heen gehuld zijn in de mooiste sportkleding. Ook wanneer je de webshops van nu bekijkt kom je oneindig veel toffe gymwear opties tegen voor mannen én vrouwen. Voor vrouwen is Hunkemöller een aantrekkelijke keuze. Niet alleen vind je daar hele mooie trendy sportkleding, hun sportkleding collectie is ook nog eens erg betaalbaar. Bezoek dus ook zeker eens hun website om te zien uit welke verschillende soorten sportkleding dames tegenwoordig kunnen kiezen.

Neon

Wanneer je graag naar modeshows van de grote kledingmerken kijkt is het je waarschijnlijk al opgevallen dat neon erg geliefd is dit jaar. Dat is voor de sportkleding collecties net zo! Knalgeel, felroze en gifgroen zijn de kleuren waar veel merken hun collecties op hebben gebaseerd. Ook deze trend is niet voor de muurbloempjes onder ons, opvallen zal je namelijk zeker met sportkleding in deze kleuren. Vind jij het niet erg om op te vallen in de sportschool dan is dit volgens TNO een hele toffe trend om eens naar te kijken. De kleuren zullen je ook keer op keer weer opvrolijken wanneer je ze ziet en een beetje extra motivatie om naar de sportschool te gaan is natuurlijk nooit mis.

Asymmetrische vormen

Asymmetrische vormen zijn hot en deze trend is ook absoluut zichtbaar binnen de sportkleding collecties van dit moment. Bij sport leggings natuurlijk wat minder (logisch ook) maar vooral bij de tops zien we veel asymmetrische vormen voorbijkomen. Sierlijke openingen aan één kant van de top bijvoorbeeld, of tops waarbij gekozen is voor maar één schouderband. Ik vind het erg stijlvol ogen en het is daarnaast ook weer eens wat anders!

Dit vind je misschien ook leuk...